Naar inhoud

Grabbelpas paasvakantie 2017

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Grabbelpas
De jeugddienst organiseert Grabbelpas tijdens de paasvakantie. Grabbelpas laat kinderen van 3 tot en met 14 jaar proeven van een waaier aan activiteiten, sportieve, culturele, creatieve, ontspannende, spannende, culinaire…

paasvakantie 2017

Een grabbelpasje kopen en inschrijven voor de activiteiten van de paasvakantie kan vanaf maandag 13 maart 18u00 tot en met donderdag 30 maart (onder voorbehoud van het aantal beschikbare plaatsen). Je kan online inschrijven of langskomen bij de jeugddienst om je in te schrijven.

 

  • Je kan online inschrijven en betalen. Je vindt de webshop en alle informatie op de jeugdpagina's. Registreer je eenmalig, koop een grabbelpasje, schrijf in voor activiteiten en betaal meteen online! Je krijgt je Grabbelpasje bij aanvang van de (eerste) activiteit.

  • Kom je toch liever langs om je kind(eren) in te schrijven? Je kan ook persoonlijk inschrijven en (cash) betalen bij de jeugddienst.
  • extra voordeel: bij aankoop van een grabbelpasje krijg je een bon geldig voor een gratis beurt minigolf in De Lilse Bergen.

 

 

Datum van het bericht: vrijdag 24 februari 2017

Alle nieuws